Kontrollplaner.nu
Kontrollplaner.nu
kontaktVanliga frågorSkapa kontrollplan

Information om Kakor

Vad är kakor?

Kakor (cookies) är små textfiler som lagras på den enhet du surfar på, till exempel dator eller mobiltelefon. Det finns olika typer av kakor. En permanent kaka ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid. En sessionskaka lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida.

Samtycke till Användning av Kakor

Vi använder kakor för att förbättra din upplevelse på vår webbplats, anpassa innehåll och annonser, tillhandahålla funktioner för sociala medier och analysera vår trafik.

Du har valt att inte godkänna kakor på vår webbplats.

Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. För att göra detta, vänligen klicka på knappen nedan.

Vilka kakor använder vi

När du använder vår e-tjänst sätts följande kakor i din webbläsare:

Den här cookien sparar din inställning angående godkännande av kakor på vår webbplats. Detta innebär att vi inte behöver fråga dig om samtycke vid varje besök.
Dessa kakor används av Google Ads för att spåra användarens beteende och interaktioner med annonser, för att förbättra reklammålningen och förhindra att samma annonser visas för många gånger.
Används för att mäta annonsers effektivitet och spåra användarens handlingar efter de har klickat på en annons, vilket hjälper oss att optimera våra marknadsföringsinsatser.
Används av Google DoubleClick för att registrera och rapportera användarens handlingar på webbplatsen efter att ha sett eller klickat på en av annonsörens annonser, med syftet att mäta annonsens effektivitet och att presentera riktade annonser för användaren.

Kommuner