Kontrollplaner.nu
Kontrollplaner.nu
kontaktVanliga frågorSkapa kontrollplan
Picture of the author

Kontrollplan i Perstorps kommun

Behöver du en kontrollplan för en enklare byggåtgärd i Perstorps kommun? Då är du på rätt plats. Vi på Kontrollplaner.nu är experter på att skapa skräddarsydda kontrollplaner för enklare byggåtgärder som inte kräver en kontrollansvarig. Läs vidare för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med din kontrollplan i Perstorps kommun.

Kontrollplan i Perstorps kommun
Om du ansöker om bygglov eller gör en bygganmälan i Perstorps kommun behöver du bifoga en anpassad kontrollplan till din ansökan. En kontrollplan är ett dokument som innehåller de kontroller som behöver utföras under byggprocessen för att säkerställa att byggåtgärden uppfyller samhällets krav. Kontrollplanen utformas oftast som en checklista som beskriver vad, hur och av vem som kontrollerna ska utföras av.
Vem tar fram min kontrollplan?
Är din byggåtgärd lite mer komplicerade behöver du anlita en kontrollansvarig som tar fram kontrollplanen och följer upp att kontrollerna utförs under byggskedet. För enklare åtgärder så kräver normalt inte Perstorps kommun att du ska ha en kontrollansvarig, då kan du som byggherre själv ta fram kontrollplanen och utföra det arbete som kontrollansvarige normalt utför.
Kan ni hjälpa mig ta fram min kontrollplan?
Vi på Kontrollplaner.nu har lång erfarenhet av att ta fram kontrollplaner. Vår tjänst är speciellt anpassad för dig som behöver en kontrollplan för en enklare byggåtgärder som inte kräver kontrollansvarig. Med vår användarvänliga steg-för-steg-guide kan du snabbt och enkelt skapa en skräddarsydd kontrollplan på bara 10 minuter.

Vilka kontroller som behöver utföras och av vem är inte alltid lätt att veta om man gör detta för första gången. Vi har därför tagit fram en intiutiv tjänst där du kan generera din kontrollplan genom att besvara ett antal frågor.
Hur fungerar kontrollplaner.nu?
Vår tjänst är molnbaserad och helt automatiserad, vilket innebär att du inte behöver installera några program eller vänta på att få din kontrollplan. Dessutom är våra kontrollplaner anpassade för att fungera i alla svenska kommuner, inklusive Perstorps kommun.

Om din kommun mot förmodan skulle anse att din kontrollplan saknar några kontrollpunkter, hjälper vi dig att komplettera den utan extra kostnad. Vi är här för att göra processen så smidig och enkel som möjligt för dig.

Foto "Typical Swedish house in Uppsala" av Alexander Cahlenstein licensieras under CC BY 2.0

Kontrollplan

SEK

375

Skräddarsydd kontrollplan för enklare byggåtgärder

Skräddarsydd kontrollplan

Nöjd-kund garanti

Vi hjälper dig med kompletteringar utan extra kostnad

Skapa kontrollplan


Kommuner